Op zaterdag 18 en zondag 19 juni kan u in onze winkel komen degusteren, ontdekken en genieten.
Wij laten u tijdens een kleine zomerproeverij kennis maken met twee nieuwe wijnhuizen. De eigenaars komen zichzelf en hun wijnen graag persoonlijk aan u voorstellen.

Curatolo Arini is een familiaal domein uit Sicilië, dat voor zijn wijnen vooral werkt met streekeigen druiven. Wijnmaker is Alberto Antonini, volgens Decanter behorend tot de top 5 van beste wijnmakers ter wereld. Wij laten u een twaalftal wijnen proeven, waaronder een viertal Marsala’s.

Pratello is gesitueerd aan de westzijde van het Gardameer. De familiale eigenaars hebben niet alleen een grote passie voor wijn, maar ook voor natuur, biodiversiteit en ecosystemen. Met dit ‘Idea Pratello’ laten zij u graag kennismaken: Naike zal u met kennis van zaken veertien wijnen voorstellen.

Uw topfavoriet gevonden? Bij aankoop van vijf flessen van dezelfde wijn van bovenstaande wijnhuizen krijgt u van ons tijdens het proeverijweekend de zesde fles er zomaar bovenop.

Of het nu voor een barbecue onder vrienden of een gezellige avond op uw terras is, laat u inspireren door de pure smaak van Italië! Bij OlioVino vindt u alle nodige ingrediënten voor elke gelegenheid!

PRAKTISCHE INFO PROEVERIJWEEKEND
OlioVino, Kloosterstraat 2, 3740 Bilzen
Zaterdag 18 juni: 11-18 u. en zondag 19 juni: 11-18 u.

Zomerproeverij