Benvenuti!

La dolce vita Italiana ontdek je hier!

Buon appetito!

Elke dag een stukje Italië op tafel: eerlijke, pure ingrediënten.

Buon appetito!

Kant-en-klare BIO sauzen, telkens opnieuw een topper in je keuken!

Welkom in luilekkerland Italië...

Meer info
Wijnen - Rood
Wijnen Rood
Wijnen - Rood
Wijnen Wit
Wijnen - Rood
Wijnen Rosé
Wijnen - Rood
Wijnen Bubbels
Wijnen - Rood
Wijnen Digestieven

Ons enthousiasme en onze passie voor Italië!

Wij zijn altijd op zoek naar ambachtelijke en toegewijde familiebedrijven die vaak generaties lang dichtbij de natuur leven. Zij weten de volle smaak van de grond en de zee te gebruiken om fantastische producten te creëren. Altijd met de pure smaak van het zuiden en de zon op je tong: troppo buono!

Zo zet je elke dag een stukje Italië op tafel: eerlijke, pure ingrediënten voor een eenvoudige maaltijd of een vorstelijk buffet.

Wij wensen alvast 'buon appetito'!

Het geheim van zoveel zonnige smaken?
Het geheim van zoveel zonnige smaken?
Het geheim van zoveel zonnige smaken?

Italiaans koken en eten is altijd een feest! OlioVino heeft alle ingrediënten in huis voor eenvoudige, maar authentiek Italiaanse gerechten. Laat u overtuigen door de kwaliteit van onze producten en ... geniet!

Carla Ruymen
Vandaag eerste keer even binnen gelopen en enthousiast geholpen. De limoncello en kaneellikeur mochten we proeven, want een kat in de zak moesten we toch niet kopen! Wij zijn ondertussen fan en komen zeker nog eens terug!
Hilde Philips
Fijne zaak met een zeer gemotiveerd team dat een grote kennis heeft van de kwaliteitsvolle producten die ze verkopen.
Marie-Jeanne Schils
Super vriendelijke bediening, GOEDE uitleg gehad van de wijnen en prosseco...is ons dan ook zéér goed bevallen...TOP een echte aanrader...Gaan binnenkort zeker terug...
Dieter Tuybens
Heerlijke Italiaanse streekproducten, professionals als uitbaters, klassevolle geschenkmanden, wijndegustaties waar je met vrienden of zakenrelaties naar toe kan... Echt top!
Patrice Castermans
Zalige producten, zowel binnen de wijnen als binnen de voeding en al deze worden met de nodige expertise en met de Italiaanse gastvrijheid aan je voorgesteld. Meer nog, gedurende deze quarantaine periode komen ze je zelfs al de producten gratis aan huis leveren! Grazie Giovanni