News image: Una storia d’amore italiana!

Het is ondertussen bijna 10 jaar geleden dat OlioVino officieel boven de doopvont werd gehouden. Waar? In onze kelder! Uit passie en uit liefde voor de Italiaanse keuken zochten en verzamelden wij zuiderse lekkernijen en authentieke streekproducten van exclusieve kwaliteit. Onze familie en vrienden liepen met de regelmaat van de klok onze deur plat en onze producten werden razend populair.

Al snel kon het aanbod de vraag niet meer volgen en besloten we om een ‘echte’ winkel te openen. Ons oog viel op een gezellig pand in de Dorpsstraat te Hoeselt. Perfect om onze hobby om te toveren tot ons beroep! Steeds vaker trokken wij naar het prachtige Italië, op zoek naar nieuwe ambachtelijke topproducten van de beste kwaliteit. En al snel botsten wij ook op de limieten van ons gezellig pand in Hoeselt ...

We verhuisden naar het nabijgelegen Bilzen en breidden onze winkel uit met nog meer overheerlijke producten én een vers-toog. Vanaf september 2016 heeft Bilzen in de Kloosterstraat zijn eigen stukje Italië waar lekkerbekken met een passie voor de Italiaanse keuken alles vinden wat hun hartje begeert!

En ook bij ons blijft de goesting enorm, want niets is zo mooi als een klant die gelukkig buiten stapt en ... terugkeert voor meer! Ben jij de volgende?

Speriamo di vederti presto e buon appetito!

Giovanni & Kris